Om Blopp.no

Hva er Blopp?

Blopp er ment å være en portal hvor bloggere møter bloggere og finner nye venner på nettet. Målet er at Blopp skal være en møteplass og et sted for bloggere som ønsker nye lesere til sin blogg. I tillegg skal Blopp gi ekstra trafikk til sine medlemmer både direkte og indirekte. Les mere om dette under trafikk.

Trafikk:

Det er flere måter Blopp hjelper dere bloggere med å få trafikk til bloggen din. Jeg skal prøve og ikke bli for teknisk her men gi dere en liten oversikt.

1. Direkte trafikk:

Fra Blopp.no hvor de som er innom klikker på postene og kommer til deg. For att dette skal fungere optimalt så er det dere selv som må bruke Blopp og være aktiv på Blopp. Bruk Blopp daglig og besøk de bloggpostene som dere liker og legg igjen en hyggelig kommentar, da får dere besøk tilbake og vi får den trafikkøkningen som alltid er hyggelig.

2. Direkte søkemotortrafikk:

Alle postene i Blopp er å finne i de store søkemotorene og vil over tid gi trafikk til Blopp som igjen gir trafikk videre til dere.
Indirekte søkemotortrafikk:
Søkemotorene er bygd opp slik at jo flere lenker du har til din blogg jo høyere opp i søkene kommer du. Blopp sørger for at alle postene dine er lenket til. Dette gjør at din blogg direkte kommer høyere opp i søk på Internett som igjen sørger for mere trafikk.

3. Lenke knappen:

Den lenke/lenke knappen som dere må ha med på deres egen blogg er med på å gjøre Blopp mere kjent og med på å bygge opp Blopp til en stor og sterk portal som er nødvendig for at vi alle skal få trafikkøkning som jo er hovedmålet med Blopp.

Noe du ellers lurer på? Ta kontakt med oss her:

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]