Ny eier har overtatt Blopp

Ny eier har overtatt Blopp.no men kommer sannsynligvis til å drive noenlunde slik det var før. Vil nok ta en litt tid før “nye blopp” er i gang, ta gjerne turen innom og sjekk i ny og ne 😀

I og med att jeg starter opp Blopp på nytt så må jeg legge inn igjen alle gamle blogger på nytt, samtidig sjekker jeg også listen over gamle blogger att de lenker hit til nettsiden. Dette er ganske omfattende så det vil ta en del tid, men forsøker og oppdatere Blopp med nye og gamle blogger nesten hver dag fremover til jeg kommer til bunnen av en ganske lang liste 😉

Oppdatering 04.11.13

Har noe problemer med postene som blir hentet inn fra nettsidene via feed som ikke viser de særnorske bokstavene, derfor har det ikke blitt lagt inn flere blogger. Det forskes på problemet og håper det snart kan løses.

Oppdatering 22.11.13

Fikk etterhvert fikset problemet jeg skrev om i forrige oppdatering, så nå ser det ut til å fungere slik som jeg vil ha det. Listen over gamle blogger er fremdeles kjempelang så jeg tar det litt innimellom alt etter som jeg har tid og lyst 🙂 Har også lagt merke til så langt i den jobben att en del blogger ikke var oppdatert på lang tid. Slike blogger får nok ikke plass på “nye Blopp” fordi jeg ønsker att de bloggene som er her blir oppdatert sånn noenlunde regelmessig.

Som dere kanskje har lagt merke til er Blopp.no både på Twitter og nå også på Google+ så følg oss gjerne der.

Oppdatering 26.12.13

Har fått lagt inn flere blogger nå i jula, men har ennå et godt stykke igjen på lista. Det var nok mellom 5 og 600 blogger der når jeg startet på jobben med å sjekke de og legge de inn på nytt.

Oppdager fremdeles mange som har gitt opp bloggene sine, eller bare har stoppet og oppdatere de på flere år. Har også fjernet en del blogger fra listen som kun er rene affiliateblogger. Ønsker slike type blogger å være oppført her kan de ta kontakt med meg for en eventuell årlig avtale.