Nettbasert stylingassistanse!

Link til originalpost
Da jeg innser at jeg må ta meg selv litt i nakken når det gjelder interiør-studiet, så vil jeg i en periode fremover kun tilby nettbasert styling-assistanse!
Har høstet god erfaring og fått positive tilbakemeldinger fra kunder jeg har hjulpet online 🙂

I dagens digitale samfunn er det ingen sak å kunne danne seg et inntrykk av kundens bolig ved hjelp av bilder, video, Facetime, Skype… Og selvfølgelig ved hjelp av funksjonsanalyseskjema og dialog…
Nettbasert assistanse funker!!

Siden online-kunder gjerne opparbeider ønsket stil over et lengre tidsrom, så kan jeg ikke vise til før/etter-bilder som ved ´vanlige´ styling-oppdrag. Men jeg har lyst til å vise noen første-utkast til farge- og materialplaner jeg har levert kunder. Disse første-utkastene blir deretter gjennomgått og endret i samarbeid med kunden, og vi avslutter ikke kontakten før kunden er fornøyd 🙂
Når den endelige og ´godkjente` planen blir overlevert, innbefatter den all nødvendig info og dessuten linker til produkter og utsalgssteder. 

Her er noen første-utkast jeg har laget på bakgrunn av kunders ønsker og deres besvarelser av funksjonsanalyseskjema. De to nederste er for forskjellige rom i samme bolig.

Picture, soverom, materialplan, interiør, innredning, boligstyling, by tine,

Første-utkast – hovedsoverom

Picture, interiør, kjøkken, boligstyling by tine, materialplan

Første-utkast – kjøkken

Picture, hall, gang, boligstyling by tine, interiør, innredning, bolig, styling, materialplan

Første-utkast – hall

​Ta gjerne kontakt dersom du trenger styling-assistanse til små eller store prosjekter!