Integrering av lyd&bilde i innredningen!

Link til originalpost
De som følger meg på Instagram har sikkert fått med seg at jeg (vi) har en stor lidenskap for musikk, lyd og bilde! Jeg “gjemmer” ikke bort hverken tv eller høyttalere når jeg tar bilder, fordi de tross alt er en naturlig del av det hjemlige bomiljø.

Det dukker stadig opp lekre små trådløse høyttalere, hodetelefoner og earplugs når jeg browser interiør-kontoer på Instagram, men bilder av hifi-oppsett er totalt fraværende.. 
Hvorfor?!  Jeg VET jo at det finner flere audiofile rundt om i møblerte hjem, men jeg må besøke diverse AV-forums for å finne igjen lyd & bilde i hjemmemiljø! 
Kanskje der er en “regel” i interiør-land – som har gått meg hus forbi – som sier at tv og lyd ikke skal/kan kombineres med  By Lassen, Kähler, Muuto og Hay 😉

Picture, Miles Davies, interiør, boligstyling by tine, vitra corniche, cooee

Favoritt-cdér er eller LPér gir personlig touch til interiøret!

De gangene vi har vært på boligjakt så har muligheter for plassering av tv og høyttalere vært AVGJØRENDE for vårt valg av bosted! Jeg kjenner en som til og med bygget sitt nye hus rundt stereoanlegget – nesten helt bokstavelig talt 😉 
SÅ viktig er faktisk den gode lytte-opplevelsen for mange!
Picture, oled tv, sonus faber, hifi, interiør, boliginnredning, mediesenter, panthella lampe, boligstyling by tine,

Mediebenken er DIY!

​Det finnes en tv eller to i de fleste hjem.. De aller fleste har flatskjerm, noe som er et stilig element i seg selv, synes nå jeg da. Er man fan av serier og film så blir tv-avdelingen fort en sone man oppholder seg mye i, og bare det tilsier at mediesonen bør få høy prioritet!
Picture, Homeland, hifi, oled tv, interiør, boligstyling by tine, innredning, stue

Homeland er spennende!

​Når det gjelder integrering av lyd&bilde i interiør og innredning er hensynet til plasseringen av elementene alfa og omega. Symmetri, riktig vinkel og avstand, dempende elementer, plassering i forhold til vinduer og annen møblering, og sist men ikke minst, god komfort  er viktige faktorer i medie-sonen i hjemmet. 
Picture, boligstyling by tine, innredning, interiør, stue, palma sofa,

Soft spot!

Disse hensynene har jeg forsøkt å imøtekomme best mulig i eget hjem, og jeg gjør selvfølgelig det samme i andres hjem! Og jeg mener bestemt at god lyd kan se bra ut også!! 

PS Idéer til innredning / utsmykking  av mediesonen kommer i et senere blogginnlegg 🙂

EF7056FC-F4B4-4BB2-B8C95AB1BBD9CBAF-AB013073-C953-46AB-902B7EAB4B5A6
FB68107bd6cdb