EARTH CURE Hand & Body Soap

Link til originalpost

Hei!

Jeg har vært så heldig og fått muligheten til og prøve ut Earth Cure Hand & Body Soap og skrive innlegg her på Beauty & eco.

 

Naturlig Såpe

Litt om økologisk kosmetikk først:)

Økologisk kosmetikk er ren, naturlig kosmetikk uten syntetiske tilsetningsstoffer,  fritt for parabener, parfyme, og kjemiske tilsetningstoffer,  sunt og naturlig ting og ha på huden. Og gå for økologiske produkter kan være det beste valget du har tatt når det gjelder og ta vare på huden din og få mest mulig ut av det naturlige. Da er du garantert at du unngår farlig olje og tilsettningstoffer som gjør huden tørr, og rød og kan gi allergisk reaksjon.

Earth Cure økologisk såpe er prøvd av både jente og gutt. Siden alle har forskjellig hud typer så tenkte eg at for å kunne skrive ordentlig om hvordan den er så prøvde både jeg og kjæresten min denne hver gang vi dusjet og vasket oss på hendene.

 

Naturlig såpe Earth Cure

 

Earth Cure Hand & Body Soap kommer i tre duft- varianter: lavender, mint og citrus.

Den er flytende i flasken men når du presser ut produkten så blir den til skum, som gjør det enkelt og påføre huden og den blir vanskelig og få spurt på. Den er veldig lett og luftig og den trekker inn i huden med en gang. Når du har den på hele kroppen så er det smart og la den virke i sånn 3-4 minutt da den har trekt seg ordentlig inn og får jobbet med huden.

Når du skal skylle trenger du ikke å skrubbe av deg huden, men lar vannet ta det meste også bare ta hendene over forsiktig så kjenner du produktet dette av med vannet. Mint- varianten lukter veldig sterkt og du lukter mint når du er ferdig dusjet, som gjør at du føler deg ren og du har en god lukt som varer hvertfall hele dagen. Og gå rundt og lukte frisk mint har vell aldri skadet?

Etter du har brukt dette produktet blir huden din veldig lett, og du føler deg skikkelig ren, som om det har tatt vekk alt av urensligheter og vekk et helt lag med drit som du har på kroppen, det føles som du har fått ny hud. Og du kan bli litt rød i huden men det er bare fordi du er helt renset og den er ganske sterk så om ikke huden din er vant med og bruke rense produkter så reagerer den sånn.

 

Naturlig Handsoap

 

Den er ganske drøy i bruk og du trenger ikke og tilføre en hel masse for å smøre utover, og du trenger ikke og ta flere gang fordi den tar alt med en gang, og det skal så lite til for at du merker at du er ren og den er godt brukt. Jeg merker selv at jeg pleier og vaske 2-3 ganger med andre produkter for å føle meg helt ren, og jeg bruker mye for å være sikker på at det dekker og jeg skrubber huden for å få den renhets følelsen. Men det trenger du altså ikke med dette produktet!

 

Fordeler
⦁    Du blir helt ren
⦁    Du blir skikkelig renset
⦁    Du lukter godt
⦁    Drøy i bruk
⦁    Den er lett og påføre

Ulemper
⦁    Den lukter sterkt
⦁    Den kan svi litt fordi den har mint lukt (gjelder ikke lavender og citrus)
⦁    Den er stor så tar mye plass

 

– Gina Angelica ❤

 

Her er full liste av ingredienser:

Mint: Destillert vann, kokosolje, olivenolje, vegetabilsk glyserin, castorolje, jojobaolje, eterisk peppermynteolje

Lavender: Destillert vann, kokosolje, olivenolje, vegetabilsk glyserin, castorolje, jojobaolje, eterisk lavendelolje.

Citrus: Destillert vann, kokosolje, olivenolje, vegetabilsk glyserin, castorolje, jojobaolje, eterisk olje fra sitron og sitrongress.

 

VURDERING

 


Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Altshop.no

Produktet er sponset