5 Valentines gaver med mening

Link til originalpost

Valentines, Morsdag, Farsdag, og alle høytider har blitt handelsstandens største inntektskilde. De finner opp «pakkeløsninger», og de vet hva ALLE vil ha før de vet det selv. Og nyforelskede par går rett på og kjøpe gaver man egentlig ikke trenger. For oss som har vært sammen noen år vet at det er ikke denne dagen som gjelder. Man må jobbe for forholdet og pleie det hele tiden for at det skal vare.

I år har vi vært sammen i 14 år, forlovet i 11 år, og gift i 4 av de. Vi har i løpet av de siste 9 årene kjøpt hus, pusset opp rubbel og bit, og fått fire barn i løpet av de siste 8 årene. Da er det viktig med hverdagsromantikk, og ikke kun lene seg på den ene romlemantiske dagen i året. Du kan lese noen av våre tips til kjærlighet i hverdagen på Klikk.no

Men om du allikevel vil gjøre noe for din kjære denne dagen, så gir jeg deg noen tips som ikke koster skjorta, men allikevel betyr så mye i den store sammenhengen:

❤ Personlige gavekort

Lag egne gavekort med det du vet den andre liker. Massasje, middag for to, egentid, bestemme middag, sove lenge, ut med kompiser/venninner.

❤ Lapp i matboksen

Skriv en liten hilsen i matboksen. Klipp ut et hjerte av matpapir og skriv jeg elsker deg.

❤ Kjærlighetsbrev

Jeg er best skriftlig. Jeg HATER å snakke i telefonen f.eks. Så er du som meg, så sett deg ned og skriv hva du føler for den andre parten i forholdet. Det er alltid koselig å få høre hvor høyt elsket man er. Spesielt om man ikke er så flink til å si det.

❤ Beskjed på speilet

Finn frem tannkremen og skriv en søt hilsen på speilet, eller en post-it lapp gjør samme nytten.

❤ Rolig kveld

Lag en god kveldsmat og se «deres» film i armkroken.

Feirer du Valentines? Hva er den verste gaven du har fått?

Innlegget 5 Valentines gaver med mening dukket først opp på Fru Jacobsen.